AnaSayfa / Genel / Kahve falında mandalina soymak

Kahve falında mandalina soymak

Kahve falında mandalina soymak iş hayatının düzeleceğine, yoğun stres altında kalacağına, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, hayatından razı geleceğine, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına inanılır.

Kahve falında mandalina soymak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya özel yaşamınızda yaratıcı fikirleriniz oldukça fazla işinize yarayabilir.

Kahve falında mandalina soymak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, büyük borçların altında ezileceğine rivayet eder.

Kahve falında mandalina soyduğunu görmek alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mandalina çiçeği görmek aile bireylerinden biri ile tartışacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine mandalina vermek kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında mandalina toplamak ona göre davranacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında mandalina ağacı dikmek hasret çekileceğine, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mandalina portakal toplamak şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan mandalina koparmak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir