AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne babasıyla kavga etmek

Kahve falında anne babasıyla kavga etmek

Kahve falında anne babasıyla kavga etmek eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, yaşadığı olayların kötü gideceğine, mutlu olacağına, hafifleyeceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına rivayet eder.

Kahve falında anne babasıyla kavga etmek gördüyseniz:

  • Planlardaki değişiklikler ya da başkalarına bağlı olarak planlarınızı değiştirmek zorunda kalmanız moralinizi bozabilir.

Kahve falında anne babanın kavga etmesini görmek insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında annesiyle babasının kavga ettiğini görmek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anne babasının kavga ettiğini görmek geçim sıkıntısının olmayacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine delalet eder.

Kahve falında anne ve babasının kavga ettiğini görmek hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anne babayla kavga etmek yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, kalp kırmayacağına inanılır.

Kahve falında anne babasıyla kavga etmek büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında anneyle babayla kavga etmek elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anne babasını kavga ederken görmek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, işlerin sürekli artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir