AnaSayfa / Genel / Kahve falında dil balığı yemek

Kahve falında dil balığı yemek

Kahve falında dil balığı yemek mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına yorulur.

Kahve falında dil balığı yemek gördüyseniz:

  • Ağzınızdan çıkacak yanlış bir söz, ya da bir arkadaşınıza söylediklerinizin ortaya çıkması ortalığı biraz karıştırabilir.

Kahve falında dil balığı yemek sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine işaret eder.

Kahve falında dil balığı görmek rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, aksiliklerin baş göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında dil balığı tutmak hayatının bir anda allak bullak olacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine rivayet eder.

Kahve falında dilini yemek çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine işarettir.

Kahve falında kendi dilini yemek ancak daha sonara falı kapatan kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında hayvan dili yemek rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında koyun dili yemek helal rızka kavuşacağına, işinde ustalaşacağına yorulur.

Kahve falında deve dili yemek alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, dolayısıyla geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir