AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok fazla balık tutmak

Kahve falında çok fazla balık tutmak

Kahve falında çok fazla balık tutmak kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, kendini dünya malları edinmeye vereceğine, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok fazla balık tutmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu, hesaplarınızı veya belli anlaşmaların koşullarını gözden geçirmenizde veya kontrol etmenizde fayda var.

Kahve falında çok fazla balık tutmak kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında çok fazla balık görmek iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına yorulur.

Kahve falında birden fazla balık görmek tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına işarettir.

Kahve falında suyun içinde balık tutmak kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında renkli balık tutmak ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında nehirde balık tutmak sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında denizden eliyle balık tutmak Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına delalet eder.

Kahve falında ırmaktan balık tutmak aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir