AnaSayfa / Genel / Kahve falında dikişi dikmek

Kahve falında dikişi dikmek

Kahve falında dikişi dikmek sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, inancının zayıflayacağına işaret eder.

Kahve falında dikişi dikmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön planda, özel yaşamınızı kendinize saklamalısınız.

Kahve falında beyaz iple dikiş dikmek çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında makineyle dikiş dikmek maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı iple dikiş dikmek evde tatlı bir telaş yaşanacağına, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iğneyle dikiş dikmek aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah iple dikiş dikmek yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elde dikiş dikmek yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iğne iplikle dikiş dikmek sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz iplikle dikiş dikmek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir