AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı iple dikiş dikmek

Kahve falında kırmızı iple dikiş dikmek

Kahve falında kırmızı iple dikiş dikmek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, pek çok olumlu gelişmelere, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı iple dikiş dikmek gördüyseniz:

  • Halledemeyeceğiniz işlere talip olmamalısınız.

Kahve falında kırmızı iple dikiş dikmek aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına alamet eder.

Kahve falında siyah iple dikiş dikmek ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz iple dikiş dikmek işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında makineyle dikiş dikmek çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine inanılır.

Kahve falında dikişi dikmek bahtının ve geleceğinin açık olacağına, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iğne iplikle dikiş dikmek hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elde dikiş dikmek kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında dikiş makinesinde dikiş dikmek ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir