AnaSayfa / Genel / Kahve falında dikişli yara görmek

Kahve falında dikişli yara görmek

Kahve falında dikişli yara görmek kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunların üstesinden geleceğine, borçların ödeneceğine, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına işaret eder.

Kahve falında dikişli yara gördüyseniz:

  • Eskiden birlikte çalıştığınız kişilerle bağlantı kurabilirsiniz.

Kahve falında dikişli yara görmek üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dikiş yarası görmek sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında yara dikişi görmek buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında dikişi sökmek borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünde dikiş görmek aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş birini dikiş dikerken görmek sıkılacağına ve üzüleceğine, derde ve kedere düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dikiş öğrenmek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dikiş diktiğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, farklı iş ortaklıklarına gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir