AnaSayfa / Genel / Kahve falında dikiş kutusu görmek

Kahve falında dikiş kutusu görmek

Kahve falında dikiş kutusu görmek başarısının çoğalacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan fal sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, moralinin yükseleceğine, çok sayıda borca gireceğine, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan fal sahibinin yalnızlaşacağına, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dikiş kutusu gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi doğru kullanabilirseniz maddi kazanç sağlayabilirsiniz.

Kahve falında dikiş kutusu görmek hayatının tamamen altüst olacağına, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz dikiş ipi görmek yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vücutta dikiş izi görmek iyi konumlara geleceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ameliyat dikişi aldırmak yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine inanılır.

Kahve falında beyaz iple dikiş dikmek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, yeni bir eve ve semte taşınılacağına delalet eder.

Kahve falında dikiş görmek aile huzurunuzun bozulacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dikişi dikmek rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karnının dikişli olduğunu görmek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir