AnaSayfa / Genel / Kahve falında ameliyat dikişi aldırmak

Kahve falında ameliyat dikişi aldırmak

Kahve falında ameliyat dikişi aldırmak kazancındaki verimliliğin artacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine yorulur.

Kahve falında ameliyat dikişi aldırmak gördüyseniz:

  • Daha sonra pişman olabileceğiniz bir karar veriyor olabilirsiniz.

Kahve falında ameliyat dikişi aldırmak büyük ve önemli bir kimse olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında dikiş aldırmak elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, zafer elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ameliyat dikiş izi görmek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, hastalıktan şifa bulmaya işaret etmektedir.

Kahve falında ameliyat dikişi atıldığını görmek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ameliyat dikişi görmek kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden fal, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya alamet eder.

Kahve falında kıl aldırmak yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına yorulur.

Kahve falında tüylerini aldırmak düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yağ aldırmak edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, güvenini sarsacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir