AnaSayfa / Genel / Kahve falında dikiş ipi görmek

Kahve falında dikiş ipi görmek

Kahve falında dikiş ipi görmek ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, hayata daha sıkı tutunacağına, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dikiş ipi gördüyseniz:

  • Üzülmeyin, çünkü o fikirleriniz daha sonra işe yarayacak.

Kahve falında dikiş ipi görmek tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına işarettir.

Kahve falında beyaz iple dikiş dikmek ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dikiş iğnesine ip takmak başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı iple dikiş dikmek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına işarettir.

Kahve falında beyaz dikiş ipi görmek kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına delalettir.

Kahve falında siyah iple dikiş dikmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzde dikiş görmek kazançlı işlere gireceğine, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına yorulur.

Kahve falında elinde dikiş görmek yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir