AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok dikiş iğnesi görmek

Kahve falında çok dikiş iğnesi görmek

Kahve falında çok dikiş iğnesi görmek hikmet sahibi olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerin rayından çıkacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok dikiş iğnesi gördüyseniz:

  • Analitik zekanız diğerlerinden çok daha iyi çalışıyor.

Kahve falında birinden dikiş iğnesi almak yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dikiş iğnesi vermek ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına işarettir.

Kahve falında iğneyle dikiş dikmek zorluklarının kalmayacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına delalet eder.

Kahve falında yerden dikiş iğnesi toplamak hayırlı bir yuva kuracağına, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına yorulur.

Kahve falında dikiş iğnesinin kırıldığını görmek iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına işarettir.

Kahve falında iğne iplikle dikiş dikmek rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına inanılır.

Kahve falında dikiş iğnesi almak fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına yorulur.

Kahve falında elinde dikiş iğnesi görmek uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir