AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmaktan diken çıkarmak

Kahve falında parmaktan diken çıkarmak

Kahve falında parmaktan diken çıkarmak elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, feraha ereceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parmaktan diken çıkarmak gördüyseniz:

  • Çok hızlı gelişen olaylar sizi korkutmasın çünkü önemsediğiniz hiçbir şeyi kaybetmeyeceksiniz.

Kahve falında parmağından diken çıkarmak yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında parmaktan diken çıkarmak büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parmağına diken battığını görmek sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına işarettir.

Kahve falında parmağa diken batmak sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında vücudundan diken çıkarmak müjdeli haberler alınacağına, ekmeğinin çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında eline diken çıkarmak yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dikenleri çıkarmak sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında batan dikeni çıkarmak karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir