AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil diken görmek

Kahve falında yeşil diken görmek

Kahve falında yeşil diken görmek özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, borçlarının çoğalacağına, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil diken gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz şeylere şans tanımalı ya da yer açmalısınız.

Kahve falında yeşil diken görmek maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, fal sahibinin fakirleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dikenli yeşillik görmek kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında dikenli görmek kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, hanesine huzurun dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayaktan diken çıkarmak sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, adının kirletilmeye çalışılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dikenli yolda yürümek mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında dikenlere basmak solan yüzünün güleceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine delalet eder.

Kahve falında dikenli balık görmek meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında diken koparmak yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir