AnaSayfa / Genel / Kahve falında dikenli ot görmek

Kahve falında dikenli ot görmek

Kahve falında dikenli ot görmek rahat rahat yaşayacağına, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, arkasının daha sağlam hale geleceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı işaret etmektedir.

Kahve falında dikenli ot gördüyseniz:

  • Sizin için en büyük tehlike büyük konuşma konuşmanızdır.Toplum içinde yüksekten atarak gülünç duruma düşebilirsiniz.

Kahve falında dikenli ot görmek büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine inanılır.

Kahve falında dikenli ot yemek büyük kazançlar elde edeceğine, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında topuktan diken çıkarmak beklenilen takdiri alacağına, moralinin ve sağlığının da bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında diken yemek alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, aradığı çareleri bulacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük diken görmek zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, bilge ve alim kimse haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında gül dikeni görmek sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına rivayet eder.

Kahve falında dikenli incir görmek kazançlı işlere girileceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına işarettir.

Kahve falında dikenlere basmak karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir