AnaSayfa / Genel / Kahve falında dikenli yolda koşmak

Kahve falında dikenli yolda koşmak

Kahve falında dikenli yolda koşmak güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına rivayet eder.

Kahve falında dikenli yolda koşmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya çocuklarla ilişkiler dikkat gerektiriyor.

Kahve falında dikenli yolda koşmak fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dikenli yolda yürümek kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karlı yolda koşmak edilen duaların kabul olacağına, rahatın ve konforun geleceğine işaret eder.

Kahve falında uzun yolda koşmak uzaktan haberler işiteceğine, yeni bir şehre yerleşileceğine delalet eder.

Kahve falında taşlı yolda koşmak eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, üzüntülerinin biteceğine alamet eder.

Kahve falında yolda koşmak ondan şifa göreceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine inanılır.

Kahve falında asfalt yolda koşmak maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında gece yolda koşmak mesleğindeki statüsünün de artacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir