AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolda koşmak

Kahve falında yolda koşmak

Kahve falında yolda koşmak yakın zamanda ev ya da araba alacağına, çok sağlıklı olunacağına, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, çaresiz hallere düşeceğine, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yolda koşmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ilgilendiren konularda nihai kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında uzun yolda koşmak parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına tabir olunur.

Kahve falında bir yolda koşmak kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, nasibin de kısmetlerin de artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toprak yolda koşmak aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil yolda koşmak canını ve malını hiçe sayacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında boş yolda koşmak evin kasasına giren gelirin artacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine delalet eder.

Kahve falında çamurlu yolda koşmak sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına alamet eder.

Kahve falında gece yolda koşmak işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında karanlık bir yolda koşmak sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir