AnaSayfa / Genel / Kahve falında dikenli balık tutmak

Kahve falında dikenli balık tutmak

Kahve falında dikenli balık tutmak kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, işinde zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dikenli balık tutmak gördüyseniz:

  • Belli planların, anlaşmaların ya da düzenlemelerin nasıl yoluna sokulabileceği üzerine düşünmeniz gerekebilir.

Kahve falında dikenli balık tutmak korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dikenli balık görmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, keyfe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balık tutmak ve yemek kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle balık tutmak hayırlı ve güzel günler görüleceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında süs balık tutmak işlerin de yolunda gideceğine, dininden vazgeçmeyeceğine işarettir.

Kahve falında balığı eliyle tutmak etrafındakiler tarafından kutlanacağına, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yayın balığı tutmak elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında eliyle balık tutmak ortalığın karışacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir