AnaSayfa / Genel / Kahve falında süs balık tutmak

Kahve falında süs balık tutmak

Kahve falında süs balık tutmak zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, eğlenceli günler geçireceğine, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında süs balık tutmak gördüyseniz:

  • Yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında süs balığı tutmak kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine inanılır.

Kahve falında süs balık tutmak yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, eşlerin muhabbetinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evde süs balığı görmek çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında süs balığı yemek yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, makama ve rızka sahip olacağına işarettir.

Kahve falında süs balık yemek kazancının artacağına,, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına yorulur.

Kahve falında süs balığı kurtarmak zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, maddi gücünü yitireceğine alamet eder.

Kahve falında süs balığın öldüğünü görmek kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında süs balığı toplamak girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, işinin en iyisi olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir