AnaSayfa / Genel / Kahve falında diken çıkarmak

Kahve falında diken çıkarmak

Kahve falında diken çıkarmak girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, hasretliğin biteceğine, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, hanesinin bollukla dolacağına işaret eder.

Kahve falında diken çıkarmak gördüyseniz:

  • yani fırsatları yakalamak sadece sizin kişisel yeteneklerinize kalıyor.

Kahve falında batan dikeni çıkarmak beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, sevdiği insanların olacağına delalet eder.

Kahve falında topuktan diken çıkarmak çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine inanılır.

Kahve falında vücudundan diken çıkarmak iş kaybı yaşanacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında parmaktan diken çıkarmak kısmetinin kendinden yana olacağına, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına rivayet eder.

Kahve falında parmağından diken çıkarmak yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, tutulan yolun isabetli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elindeki dikeni çıkarmak bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında vücuttan diken çıkarmak girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, ticaretinin büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında dikenleri çıkarmak herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir