AnaSayfa / Genel / Kahve falında dikenli sarmaşık görmek

Kahve falında dikenli sarmaşık görmek

Kahve falında dikenli sarmaşık görmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine işarettir.

Kahve falında dikenli sarmaşık gördüyseniz:

  • Kendinize her zaman için bir düşünce payı bırakın.

Kahve falında dikenli sarmaşık görmek kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına işaret eder.

Kahve falında sarmaşık ağacı görmek başarılı adımlar atılacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında sarmaşık budamak çok rahat bir hayata adım atacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evde sarmaşık görmek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına tabir olunur.

Kahve falında sarmaşık çiçek görmek zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, yeni yollara girileceğine rivayet eder.

Kahve falında duvarda sarmaşık görmek yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saksıda sarmaşık görmek ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zehirli sarmaşık görmek beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir