AnaSayfa / Genel / Kahve falında dikene takılmak

Kahve falında dikene takılmak

Kahve falında dikene takılmak canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, arzularına kavuşacağına, hayra ve esenliğe, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dikene takılmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlar sürekli sizden bir şeyler yapmanızı talep ediyorlar.

Kahve falında dikenlere takılmak hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında dikene takılmak sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında dikenli tele takılmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında kan takıldığını görmek dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, onların başarıları ile gururlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında madalya takıldığını görmek bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında boğazına bir şey takılmak kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşına yüzük takıldığını görmek moralsiz ve düşünceli olacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında kelepçe takılmak yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir