AnaSayfa / Genel / Kahve falında dik durmak

Kahve falında dik durmak

Kahve falında dik durmak neşeli zamanların yaşanacağına, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, günlerinin güzelleşeceğine, keyifli sohbetler edeceğine, hayatının da zorlaşacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına rivayet eder.

Kahve falında dik durmak gördüyseniz:

  • Yapacağınız bir yol ya da seyahat bir problemin çözümünde etkili olabilir.

Kahve falında dik durmak çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek bir yerde durmak kazanca kavuşacağına, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine delalet eder.

Kahve falında denizin üzerinde durmak tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına tabir olunur.

Kahve falında uçurum kenarında durmak yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yağmur altında durmak sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında su üstünde durmak gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabayı durdurmaya çalışmak yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine işaret eder.

Kahve falında caminin kapısında durmak muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir