AnaSayfa / Genel / Kahve falında dijital saat görmek

Kahve falında dijital saat görmek

Kahve falında dijital saat görmek maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında dijital saat gördüyseniz:

  • Kafanızı diğer konulara odaklayabilmekte bile zorluk çekmeniz mümkündür.

Kahve falında dijital saat görmek başkasının hakkına göz dikileceğine, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında dijital fotoğraf makinesi görmek işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine yorulur.

Kahve falında saati ters görmek attığı her adımda çok zarar edeceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı saat takmak sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saatin kaç olduğunu söylemek tartışmaların son bulacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine işarettir.

Kahve falında saat kaybetmek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına yorulur.

Kahve falında saat kulesi görmek gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saati kaybetmek beklediği haberin gelmeyeceğine, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir