AnaSayfa / Genel / Kahve falında saat kaybetmek

Kahve falında saat kaybetmek

Kahve falında saat kaybetmek çok hayırlı insan olunacağına, bankadaki hesabının kabaracağına, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine inanılır.

Kahve falında saat kaybetmek gördüyseniz:

  • Maddi, sağlıkla veya hukukla ilgili konularda mantıklı hareket etmelisiniz.

Kahve falında kol saati kaybetmek onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saatini kaybetmek büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, eğer fal sahibi kadınsa da çok anaç olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saat kaybetmek yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kol saatini kaybetmek kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında saati kaybetmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına işarettir.

Kahve falında saat kordonu görmek işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, onurlu bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saatini vermek iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kafasının sakinleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saatlerin ileri aldığını görmek başına bazı musibetlerin geleceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir