AnaSayfa / Genel / Kahve falında saati ters görmek

Kahve falında saati ters görmek

Kahve falında saati ters görmek sorumlu tutacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, sevgi ve barış ortamının kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saati ters gördüyseniz:

  • Çekinmeden sorabilirsiniz.

Kahve falında saati ters takmak işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında saati ters görmek iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına inanılır.

Kahve falında ters saat görmek sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında tersten akan su görmek bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ters terlik giymek hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye delalet eder.

Kahve falında fotoğrafı ters görmek çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, sürekli stres ve sinir içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elbiseyi ters giymek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede fal sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ters giden araba görmek muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir