AnaSayfa / Genel / Kahve falında saatin kaç olduğunu söylemek

Kahve falında saatin kaç olduğunu söylemek

Kahve falında saatin kaç olduğunu söylemek yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, prestij kazanılacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saatin kaç olduğunu söylemek gördüyseniz:

  • Aşk, iş, sağlık alanlarında türlü fırsat, olanak veya şans yüzünü gösterecek.

Kahve falında saatin kaç olduğunu söylemek işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında saat söylemek hastalıklardan kurtulacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine delalettir.

Kahve falında saati söylemek dertleri biteceğine, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına delalettir.

Kahve falında otobüsün saatini kaçırmak etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, helal lokma yiyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saatin kaç olduğunu sormak çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında otobüs saatini kaçırmak hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına işaret eder.

Kahve falında uçağın saatini kaçırmak ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saatin kaç olduğunu görmek onun istediği yoldan gideceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir