AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı saat takmak

Kahve falında kırmızı saat takmak

Kahve falında kırmızı saat takmak yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı saat takmak gördüyseniz:

  • Bırakın konuşsunlar.

Kahve falında koluna kırmızı saat takmak sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı kol saati takmak eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı saat takmak haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, talihin yüze güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz saat takmak özlediği yerlere yolculuk edeceğine, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına alamet eder.

Kahve falında erkek saati takmak istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah saat takmak kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına delalettir.

Kahve falında yeşil saat takmak kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına yorulur.

Kahve falında hediye saat takmak ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir