AnaSayfa / Genel / Kahve falında saat kulesi görmek

Kahve falında saat kulesi görmek

Kahve falında saat kulesi görmek kötü haberler alacağına, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına işaret eder.

Kahve falında saat kulesi gördüyseniz:

  • Karşı karşıya kalacağınız bir durumdan daha fazla sosyalleşerek ya da iletişim ağınızı genişleterek kurtulabilirsiniz.

Kahve falında saat kulesi görmek aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuleye çıkmak malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kule görmek aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eyfel kulesine çıkmak kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında çok yüksek kule görmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında yıkılan kule görmek başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında eyfel kulesi görmek sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında kuleden atlamak duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir