AnaSayfa / Genel / Kahve falında askerin savaştığını görmek

Kahve falında askerin savaştığını görmek

Kahve falında askerin savaştığını görmek bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına, rızkının da çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında askerin savaştığını gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişiler yanılabilir, lüzumsuz tavırlar geliştirebilir, hayalperest davranışlar içerisine girebilir veya yanlış kararlar verebilirler.

Kahve falında savaş askeri görmek iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında askeri savaş görmek alkış alacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına işarettir.

Kahve falında askerin savaştığını görmek üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına işaret eder.

Kahve falında askeri gemiye binmek yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, gönül hoşluğu yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil askeri araç görmek evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında askeri hastaneye gitmek geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, etrafındakiler tarafından kutlanacağına delalet eder.

Kahve falında türk askeri görmek zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına işarettir.

Kahve falında askeri uçağa binmek günü birlik tatillere çıkacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir