AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki ülke arasında savaş görmek

Kahve falında iki ülke arasında savaş görmek

Kahve falında iki ülke arasında savaş görmek işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine delalettir.

Kahve falında iki ülke arasında savaş gördüyseniz:

  • Siz farkında olmasanız da, çevrenizdeki kişiler bazı tavırlarınızı eleştiriyor olabilirler.

Kahve falında iki ülke arasında savaş görmek eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iki ülkenin savaştığını görmek çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, kara bulutların ve melanetin dağılacağına alamet eder.

Kahve falında ülkede savaş çıktığını görmek sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına tabir olunur.

Kahve falında devletler arası savaş görmek edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında savaş arasında kalmak konfor ve lüks içinde yaşayacağına, hayırlı terfiler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında savaşın arasında kalmak eline büyük paralar geçeceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine rivayet eder.

Kahve falında başka ülkede olduğunu görmek başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında başka ülkede gezmek eline haram para geçeceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir