AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayan memur görmek

Kahve falında bayan memur görmek

Kahve falında bayan memur görmek büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bayan memur gördüyseniz:

  • İlerleyen zamanda farklı bir tavır geliştirebilirsiniz.

Kahve falında bayan memur görmek her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine işaret eder.

Kahve falında devlet memuru olmak uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında devlet memuru görmek sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında maliye memuru görmek sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında kendini memur olarak görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında memurluk sınavını kazanmak dolayısıyla işlerin bozulacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına işarettir.

Kahve falında nikah memuru görmek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, sağlığın bozulacağına delalet eder.

Kahve falında memurluğa atanmak hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir