AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet dairesi görmek

Kahve falında devlet dairesi görmek

Kahve falında devlet dairesi görmek kısmetinin her zaman açık olacağına, sevgi ve barış ortamının kurulacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında devlet dairesi gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insana karşı kırıcı tavırlar takınmamalısınız.

Kahve falında devlet dairesine gitmek arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine tabir olunur.

Kahve falında devlet dairesinde işe girdiğini görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, enerjisini toplayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında devlet dairesine girmek hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında devlet dairesinde beklemek zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında devlet dairesinde çalışmak kişinin yaşamının değişeceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında devlet dairesi görmek içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında devlet dairesinde olmak daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına işarettir.

Kahve falında devlet dairesinde işe girmek uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, kişinin isteklerine nail olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir