AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet dairesine girmek

Kahve falında devlet dairesine girmek

Kahve falında devlet dairesine girmek çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, aksine işe neredeyse köstek olacağına, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine inanılır.

Kahve falında devlet dairesine girmek gördüyseniz:

  • Tecrübe en önemli eğitmendir.

Kahve falında devlet dairesine girmek sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine inanılır.

Kahve falında devlet dairesinde işe girmek bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine delalet eder.

Kahve falında devlet dairesine gitmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine yorulur.

Kahve falında devlet dairesinde beklemek kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına inanılır.

Kahve falında devlet dairesinde işe girdiğini görmek tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında devlet dairesinde çalışmak çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında devlet dairesinde olmak tüm özlemini gidereceğine, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında devlet dairesi görmek kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir