AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet dairesinde olmak

Kahve falında devlet dairesinde olmak

Kahve falında devlet dairesinde olmak yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine delalettir.

Kahve falında devlet dairesinde olmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmeniz durumunda farklı farklı başarılar elde edebilirsiniz.

Kahve falında devlet dairesinde olmak kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine yorulur.

Kahve falında devlet dairesine gitmek mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında devlet dairesinde beklemek keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında devlet dairesi görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında devlet dairesinde işe girmek kendisini yıpratacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında devlet dairesinde çalışmak çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, konforunun artacağına işarettir.

Kahve falında devlet dairesine girmek kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında devlet dairesinde işe girdiğini görmek sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir