AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş bir devlet büyüğünü görmek

Kahve falında ölmüş bir devlet büyüğünü görmek

Kahve falında ölmüş bir devlet büyüğünü görmek sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş bir devlet büyüğünü gördüyseniz:

  • Söylenenleri dikkatle dinlemeniz durumunda olumsuz görünen şeyleri olumluya çevirme şansınız olabilir.

Kahve falında devlet büyüklerine yemek vermek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına inanılır.

Kahve falında devlet büyüğüyle tokalaşmak gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, isteklerin tek tek yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında devlet büyüğünün eşini görmek sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük devlet başkanı görmek yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında bir devlet büyüğü görmek bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen devlet büyüğü görmek böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında devlet büyüğünü öpmek masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine tabir olunur.

Kahve falında devlet büyüğünün öldüğünü görmek gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir