AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet bahçeli görmek

Kahve falında devlet bahçeli görmek

Kahve falında devlet bahçeli görmek zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, borçlarının hafifleyeceğine, ağız tadının bozulmayacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine inanılır.

Kahve falında devlet bahçeli gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizi izlemesini sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında devlet bahçeliyi görmek her yönden mutlu ve başarılı olmaya, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine delalettir.

Kahve falında devlet bahçeli görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, neşeli ve huzurlu bir geleceğe işarettir.

Kahve falında devlet sultanı görmek maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına işaret eder.

Kahve falında devlet adamının elini sıkmak uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında devlet büyüğünden para almak maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında devlet büyüğüyle konuşmak rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında devlet kurumu görmek huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine yorulur.

Kahve falında devlet büyükleriyle yemek yemek dinde tartışmaya, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir