Kahve falında devlet kurumu görmek

Kahve falında devlet kurumu görmek kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, parasız kalacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, rahat bir hayat süreceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına işaret eder.

Kahve falında devlet kurumu gördüyseniz:

  • Planları değişen kişiler nedeniyle yolunuzu değiştirmemelisiniz.

Kahve falında devlet kurumu görmek kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında kurumuş biber görmek hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurumuş asma görmek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında soba borusu kurum görmek tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında kurumuş limon görmek aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kurumuş ağaç sulamak büyük ve güzel işler yapacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kurum döküldüğünü görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında kurumuş papatya görmek iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir