AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet sultanı görmek

Kahve falında devlet sultanı görmek

Kahve falında devlet sultanı görmek işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında devlet sultanı gördüyseniz:

  • Şansınızı zorlamayın.

Kahve falında devlet sultanı görmek yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına işaret eder.

Kahve falında sultanı görmek işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, geleceğinizin güzel olacağına işarettir.

Kahve falında sultan olmak güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına işarettir.

Kahve falında eyüp sultanuın mezarını görmek malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine delalet eder.

Kahve falında sultan papağanı görmek dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine tabir olunur.

Kahve falında sultan ismini görmek sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eyüp sultanuın türbesini görmek işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sultan süleymanı görmek eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, moralinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir