AnaSayfa / Genel / Kahve falında deveyle konuştuğunu görmek

Kahve falında deveyle konuştuğunu görmek

Kahve falında deveyle konuştuğunu görmek yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deveyle konuştuğunu gördüyseniz:

  • Ani tepki, hareket veya sözler ileride pişmanlık yaratabilir.

Kahve falında konuşan deve görmek vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, fal sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında devenin konuştuğunu görmek sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deveyle konuştuğunu görmek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine delalet eder.

Kahve falında devenin üstünde insan görmek istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına işarettir.

Kahve falında bir sürü deve görmek çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, varlıklı kimse olacağına tabir olunur.

Kahve falında deve üstünde yük görmek bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine alamet eder.

Kahve falında devenin yattığını görmek elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına delalettir.

Kahve falında devenin üstünde görmek aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir