AnaSayfa / Genel / Kahve falında devenin üstünde insan görmek

Kahve falında devenin üstünde insan görmek

Kahve falında devenin üstünde insan görmek bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, suçlamalardan aklanılacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına işaret eder.

Kahve falında devenin üstünde insan gördüyseniz:

  • Belli işler istediğiniz gibi gitmeyebilir, anlaşmalarda aksaklıklar söz konusu olabilir ya da planlardaki eksikler göze batmaya başlayabilir.

Kahve falında devenin üstünde insan görmek ipliklerini pazara çıkaracağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deve üstünde gelin görmek ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deve üstünde birini görmek ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına delalettir.

Kahve falında deve üstünde yük görmek sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine yorulur.

Kahve falında deve üstünde gezmek ayrılmış olanların kavuşacağına, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında devenin üstünde birini görmek enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine alamet eder.

Kahve falında devenin üstünde gelin görmek sahip olduklarının da çoğalacağına, sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Kahve falında devenin üstünde yük görmek atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir