AnaSayfa / Genel / Kahve falında devenin konuştuğunu görmek

Kahve falında devenin konuştuğunu görmek

Kahve falında devenin konuştuğunu görmek emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında devenin konuştuğunu gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde karanlıkta kalan bir şey olmamasına dikkat etmelisiniz.

Kahve falında konuşan deve görmek hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, refaha erişileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında devenin konuştuğunu görmek çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına yorulur.

Kahve falında deveyle konuştuğunu görmek ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine işarettir.

Kahve falında beyaz deve yavrusu görmek kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına yorulmaktadır.

Kahve falında deve ve aslan görmek zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, böylece kendine güveneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deve kuşu öldürmek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında dev deve görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına işarettir.

Kahve falında biblo deve görmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir