AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü deve görmek

Kahve falında bir sürü deve görmek

Kahve falında bir sürü deve görmek kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, elinize toplu miktarda para geçeceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına alamet eder.

Kahve falında bir sürü deve gördüyseniz:

  • Genel bir isteksizliğiniz olabilir.

Kahve falında bir sürü deve görmek rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deveden düşmek bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına inanılır.

Kahve falında devenin üstünde birini görmek çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında devenin altından geçmek gülen yüzünün de solacağına, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü devekuşu görmek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına delalet eder.

Kahve falında çift hörgüçlü deve görmek yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına işarettir.

Kahve falında yeşil deve görmek yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine yorulur.

Kahve falında deve kovalamak rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir