AnaSayfa / Genel / Kahve falında devenin üstünde görmek

Kahve falında devenin üstünde görmek

Kahve falında devenin üstünde görmek Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, kötü duygularından arınacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, problemlerini çözeceğine, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında devenin üstünde gördüyseniz:

  • Karalarınızı kendiniz vermelisiniz.

Kahve falında deve üstünde yük görmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına inanılır.

Kahve falında devenin üstünde olmak sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına delalettir.

Kahve falında deve üstünde gelin görmek uzun yıllar yaşayacağına, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına işarettir.

Kahve falında devenin üstünde görmek birçok iş kapısının açılacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında deve üstünde görmek eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deve üstünde birini görmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, eşine değerli hediyeler alacağına delalettir.

Kahve falında devenin üstünde yük görmek zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine alamet eder.

Kahve falında devenin üstünde insan görmek geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir