AnaSayfa / Genel / Kahve falında konuşan deve görmek

Kahve falında konuşan deve görmek

Kahve falında konuşan deve görmek sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerinin büyüyeceğine, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, maddi konularda kayıplar olacağına, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında konuşan deve gördüyseniz:

  • Yakın zamanda netleşmiş belli görev, sorumluluk ya da zorunluluklarınızı tekrar değerlendirmek zorunda hissedebilirsiniz.

Kahve falında devenin konuştuğunu görmek geniş rızık elde edeceğine, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine işarettir.

Kahve falında konuşan deve görmek özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, geleceğe olan inancını yitireceğine işaret eder.

Kahve falında deveyle konuştuğunu görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında deniz kenarında deve görmek hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına inanılır.

Kahve falında iki hörgüçlü deve görmek kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, onu isyan noktasına getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deveye ekmek vermek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deve dışkısı görmek maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dev deve görmek aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir