AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne babayı ilişkiye girerken görmek

Kahve falında anne babayı ilişkiye girerken görmek

Kahve falında anne babayı ilişkiye girerken görmek hileye, fesada bulaşacağına, evi yoksa ev alacağına, bolluğa kavuşacağına, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, kısmetin ve şansın açılacağına, çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anne babayı ilişkiye girerken gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz bir engel sizi umutsuzluğa düşürebilir.

Kahve falında anne babayı ilişkiye girerken görmek gülmek suretiyle şifa bulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında anne babasının ilişkiye girdiğini görmek ondan her zaman iyi haberler alınacağına, şansının kendinden yana olacağına delalettir.

Kahve falında anne ve babanın ilişkiye girdiğini görmek umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annesiyle babasının ilişkiye girdiğini görmek arkadaşlarla aranın bozulacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine rivayet eder.

Kahve falında anne ve babayı ilişkiye girerken görmek hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında anne babanın ilişkiye girdiğini görmek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anneyle babanın ilişkiye girdiğini görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, patlama noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anne babasını ilişkide görmek sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir