AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen anne babayı görmek

Kahve falında ölen anne babayı görmek

Kahve falında ölen anne babayı görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, iyi şeyler yaşayacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen anne babayı gördüyseniz:

  • Yakında hamlelerinizi yapmaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında anne baba ve kardeşini görmek engellerden kurtulacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına alamet eder.

Kahve falında vefat etmiş anne babayı görmek güzel bir haneye sahip olunacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anne baba ve kardeşleri görmek yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babasının annesini aldattığını görmek işlerinin açılacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anne ve babanın boşandığını görmek çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, işlerin açılacağına delalettir.

Kahve falında anne ve babanın hacca gittiğini görmek işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kinin ve düşmanlığın giderileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anne babasını hacca göndermek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına delalettir.

Kahve falında anne babasının ayrıldığını görmek inanca ve cesarete sahip olacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir