AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne ve babanın öldüğünü duymak

Kahve falında anne ve babanın öldüğünü duymak

Kahve falında anne ve babanın öldüğünü duymak işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, başarılarının sürekli olacağına, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına işaret eder.

Kahve falında anne ve babanın öldüğünü duymak gördüyseniz:

  • Her şey göründüğü gibi olmayabilir.

Kahve falında anne ve babanın öldüğünü duymak iş hayatında çok güzel işler yapacağına, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anne babanın öldüğünü duymak çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anne baba sesi duymak dileklerinin gerçekleşeceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında babasının öldüğünü duymak ve ağlamak huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine işaret eder.

Kahve falında babamın öldüğünü duymak bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, tüm beklentilerini yerine getireceğine tabir olunur.

Kahve falında babanızın öldüğünü duymak ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş babanın öldüğünü duymak iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının babasının öldüğünü duymak huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, ettiği bütün duaların kabul olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir