AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesiyle babasını görmek

Kahve falında annesiyle babasını görmek

Kahve falında annesiyle babasını görmek üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında annesiyle babasını gördüyseniz:

  • Ziyaretler veya seyahatler ya da kısa mesafeli yolculuklar söz konusu olabilir.

Kahve falında anne ve babanın kaybolduğunu görmek iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anne baba öldürmek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, aksiliklerin aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anne ve babayla kavga etmek tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına işaret eder.

Kahve falında anne babayı öpüşürken görmek eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında anne ve babanın boşanması görmek zarar getirecek bir yoldan dönmeye, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına delalet eder.

Kahve falında ölü anne ve babayı görmek hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, sorunları başarıyla çözmeye delalettir.

Kahve falında anne ve babayı yatakta görmek yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine yorulur.

Kahve falında anne ve babasının evlendiğini görmek yeni bir hayat kuracağına, sağlık sorunlarının geçici olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir