AnaSayfa / Genel / Kahve falında deve üstünde görmek

Kahve falında deve üstünde görmek

Kahve falında deve üstünde görmek sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, çok zarar göreceğine, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, zararların yakında telafi edileceğine, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına tabir olunur.

Kahve falında deve üstünde gördüyseniz:

  • Çok istediğiniz bir aktiviteye katılamamanız olasıdır.

Kahve falında deve üstünde gelin görmek çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deve üstünde görmek onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına yorulur.

Kahve falında devenin üstünde yük görmek evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında devenin üstünde görmek başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında devenin üstünde insan görmek takdir toplayacağına, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına delalettir.

Kahve falında deve üstünde birini görmek doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına rivayet eder.

Kahve falında devenin üstünde birini görmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, zararların telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında deve üstünde olmak kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir