AnaSayfa / Genel / Kahve falında devenin üstünde yük görmek

Kahve falında devenin üstünde yük görmek

Kahve falında devenin üstünde yük görmek sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, sıkıntılarını aşacağına, zor durumlara düşüleceğine, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine alamet eder.

Kahve falında devenin üstünde yük gördüyseniz:

  • Konuşmalar sevdiğiniz kişilerle sorun yaşamanıza neden olabilir.

Kahve falında devenin üstünde yük görmek sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında deve üstünde yük görmek hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deveye yük yüklemek uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüklü deve görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında deve yükü görmek gözyaşına boğulacağına, okul gibi hayratlar yaptırılacağına işarettir.

Kahve falında eşya yüklü deve görmek gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında atın üstünde yük görmek onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında devenin üstünde görmek malından ve parasından kaybedeceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir